Bella Banehag

Om Bella:

Jag bor tillsammans med man och tre barn i den gamla delen av Kungälv, med utsikt över älven och Bohus  fästning. Mycket av min fritid lägger jag i ishallar och idrottshallar, då alla tre barnen är aktiva inom hockey och handboll. Övrig tid spenderar jag gärna hemma med en god bok eller med långa promenader i Fontinskogen. Jag gillar också att träna innan jobbet och spenderar många tidiga mornar i gymmet.

Politisk erfarenhet:

Detta är min första mandatperiod, så min politiska karriär har bara precis börjat. Jag har alltid varit intresserad av politik och sedan första gången jag fick rösta – har Moderaterna varit det självklara valet för mig.

Politiska mål:

Jag vill vara med och skapa bra förutsättningar för barn och ungdomar i Kungälv, både vad gäller utbildning och fritidsaktiviteter. I kommunens skolor vill jag att barnen skall möta behöriga lärare och att vi behåller de mindre barngrupperna. För att våra barn och ungdomar nu och i framtiden skall kunna ägna sig åt idrottsaktiviteter kommer jag att driva frågan om att skapa ett idrottscentrum vid Oasen med både rinkar och idrottshallar.

Förtroendeuppdrag 2018-2022:

Ledamot i Kommunfullmäktige