Vi vill ge Romelanda en nystart

 

För några år sedan köpte kommunen in den så kallade centrumfastigheten för att kunna vända utvecklingen i Romelanda. Det arbetet fortsätter och vårautgångspunkter är att det ska ge Romelanda de allra bästa förutsättningar för en positiv utveckling.

Vi arbetar för att koncentrera så mycket service som möjligt till Diseröds centrum med bland annat

  • Närbutik
  • Pizzeria
  • Allaktivitetshus för föreningar
  • Fullstor träningshall
  • Bibliotek
  • Lokaler för kultur och fritid
  • Förskola
  • Lägenheter

Vi behöver också förbättra möjligheterna för kollektivtrafikresande genom pendelparkering och få till stånd en ökad turtäthet. Det kommer att förutsätta att de möjligheterna används. Men om vi inte gör ett gemensamt försök-hur ska vi då kunna vända utvecklingen?

En kommentar för “Vi vill ge Romelanda en nystart

Kommentera