Medlems brev

Hej kära medlem.

För ett tag sedan hade föreningarna i Kungälv sina årsmöten på Lökeberg, Efter det blev det några förändringar i Kungälvs styrelse och i Kretsstyrelsen.

Jag som skriver detta blev vald till ordförande i både Kungälvs förenings styrelse och i kretsstyrelsen.

Två uppdrag som jag ser fram emot att arbeta eftermin bästa förmåga. Jag är och har varit väldigt anonym och många vet inte vem jag är? Så här är en presention och några av mina tankar angående föreningsverksamheten.

Jag heter Michael Hennler och är i dags stund 37 år, far till 3 barn som förgyller mina dagar. Jag är inflyttad från Stockholm 1996 och bor idag i Munkegärde med Fru och barn. Är utbildad undersköterska/mentalskötare och har sedan 2002 arbetat inom äldreomsorgen i Kungälv. I januari i år fick jag jobb på kansliet för Moderaterna i Göteborg vilket jag trivs mycket bra med!

Jag har alltid röstat på Moderaterna och i slutet av 2005 blev jag aktiv. Jag har i några år suttit i styrelsen i Kungälv.

Vad ligger framför oss? Jag ser fram emot ett år med förberedelser inför valåret 2014. Vi har ett valår som för Kungälvs del kan bli mer historiskt än det förra valet. För tredje gången kan Alliansen ta majoritet i Kungälv och det är det absoluta målet för oss! Hur vi ska nå dit är inte helt klart ännu men vi måste bli mycket bättre inom politiken på att förmedla allt det bra vi gör och som vi har gjort. Vi har en stor röstsplittring som vi måste komma på hur vi ska lösa.

En av dom saker jag vill lyfta fram under året är medlemsvård, det handlar till stor del för mig om att ge tillbaka något som tack för att ni valt att vara medlemmar i Moderaterna i Kungälvs kommun. Det är medlemmarna som är partiet!

Jag tycker att det skall bli roligt att  få träffa så många av er och höra vad ni tycker att vi ska jobba med kommande år.

Med detta tackar jag för att du läst och hoppas på ett roligt år tillsammans!

Med Vänlig Hälsning

Michael Hennler

Krets- och Förenings ordförande i Kungälv

Michael.Hennler@moderat.se

Kommentera