Ny Facebook sida

Nu finns det en ny Facebook sida för Nya moderaterna i Kungälv.

Jag skapade sidan för att den är så mycket lättare att arbeta med och den blir som en hemsida.

Min önskan är att så många som möjligt som gillar vad vi moderater i Kungälv gör kommer att gilla sidan så det blir en levande sidaMänniskan är utgångspunkten för nya Moderaternas politik. Våra värderingar kommer ur vår människosyn. Människan besitter

 en inre förmåga att utvecklas och bara genom frihet kan denna förmåga komma till sin rätt. Därför är frihet vårt viktigaste värde. Med friheten kommer rätten att få vara sig själv, ansvaret för sina egna val och kravet att respektera andra människors sätt att vara

Sidan går att nås här

https://www.facebook.com/NyaModeraternaKungalv

MVH

Michael Hennler

Kommentera